Klippning

Målet är att du skall få en frisyr som passar just dig och som du kan trivas i oavsett om du vill följa det senaste hårmodet eller en klippning av mer klassiskt snitt. Vi försöker tillgodose dina önskemål så gott vi bara kan. Många kunder som kommer till oss vet dock inte riktigt vad de vill ha för klippning och kanske är lite rädda att testa något annat än det gamla vanliga. Vi försöker hålla en öppen dialog med kunden och föreslå förändringar utifrån vår erfarenhet och oftast resulterar det i strålande glada kunder. Innan vi har lärt känna dig som kund (och ditt hår), så kan det vara bra att boka in en entimmesklippning för att vi skall ha tid att prata igenom vilken frisyr du vill ha och hur det hela skall göras. Alla frisyrer passar inte alla hårtyper och ansiktsformer, så är det. Vi hjälper dig att hitta rätt oavsett om du vill ha din ”vanliga” frisyr eller prova en ny och tuff frisyr.

För oss är klippning inte bara en ”klippning” utan ett sätt att uttrycka oss, att designa och skapa en frisyr som främjar vår kreativitet och som utvecklar oss inom olika klipptekniker. Det är därför vi hela tiden vidareutbildar oss genom kurser, mässor (Salon International i London mfl) samt experimenterar själva. Allt för att leva upp till vår slogan ”Alltid det senaste inom hårvård”.

Konsultation, massage, hårföning (enligt nivån på frisör) och produktrekommendationer ingår i alla klippningar.
Vi har olika samarbetspartners som vi erbjuder 15% rabatt (hos utvalda frisörer). Hör med din arbetsplats om ni omfattas av vår rabatt (om ni ej gör det, prata med er arbetsplats om detta). Studenter har 15% rabatt hos utvalda frisörer vid uppvisande av studentlegitimation.

Våra klippbehandlingar

Kort hår, 30min

För dig som har kort och inte så krävande hår (dam eller herr) har varit hos oss tidigare och vet vad du vill ha för frisyr. Rekommenderas till herrkunder.
Ingår: Enkel konsultation, hårtvätt med lätt massage, enkel styling och produktrekommendationer

Axellångt, 45 min

Vår mest uppskattade klippbehandling. För dig som har hår ner till axlarna eller ett kort, men lite mer krävande hår. Kanske vill du ha en enkel förändring? Med vår expertis vägleder vi dig och ger råd så att vi tillsammans kan hitta frisyren som passar dig bäst.
Ingår: Konsultation, hårtvätt med massage, enkel styling och produktrekommendationer.

Nedanför axlarna, 60min

För dig som har långt, tjockt och/eller krävande hår som kräver sin tid både när det gäller klippning och styling. Du som inte varit hos oss tidigare, eller vill ha en ny frisyr bör boka denna tid.
Ingår: Genomgående konsultation, hårtvätt med djupmassage, styling, produktrekommendationer och stylingråd.

Spaklippning, 90min

För dig som vill ha lyxkänsla, bli riktigt omhändertagen och njuta av din behandling. Väljer du denna är det bara att gå raka vägen från salongen till festen!
Ingår: Grundlig konsultation, hårtvätt med genomgående och djup hårbottenmassage, Fusiodose-booster eller annan hårbottensbehandling om så krävs, topstyling och genomgång av olika stylingtekniker.

Quick fix, 15min

En snabb och enkel maskinklippning. För dig som vill ansa och raka sidorna eller snagga hela huvudet.
Pris: 280kr

Barnklippning, 30 min

För barn upp till och med 10 år.