Om frisörerna

Frisör Jönköping

Att besöka din frisör skall inte bara vara ett tillfälle då du skall klippa dig utan det skall vara en stund av avkoppling då du får känna att du unnar dig själv det lilla extra, slappnar av och gör dig fin. Det är ett skönt avbräck i den stressade vardagen och låta en duktig frisör ta hand om håret med en schamponering, klippning och kanske en inpackning. En fin styling som kronan på verket och sedan är du redo att möta omvärlden igen med en ny och skön frisyr.

Att säga ”kunden i centrum” kanske är en klyscha, men vi tycker att det är viktigt att verkligen lyssna och vara lyhörd för hur kunden vill ha det, samt att ta den tid som behövs för att du skall känna dig nöjd. Vi är dock inte rädda för att vara ärliga och uppriktiga om det är någon frisyr som vi tycker inte passar dig, eller om vi ser att ditt hår kräver lite mer hårvård och underhåll än vad det kanske fått.

Bra och etablerad frisörsalong i Jönköping

Vi har lång erfarenhet inom frisörbranschen och har haft förmånen att jobba med en massa härliga kunder som hjälpt oss att utvecklas till en erkänt bra salong, så var inte rädd att lämna ditt hår i våra händer. Vi kan hår och sätter alltid dig som kund i första rummet på vår hårsalong!

Välkommen in – Välkammad ut! Vi vill vara ditt självklara val av frisörsalong i Jönköping!