Hårbehandlingar

Lyxiga behandlingar för ditt hår

Grymma klippningar

Målet med klippningen är att du skall få en frisyr som passar just dig, oavsett om det gäller en damklippning, herr- eller barnklippning. När du varit hos frisören skall du trivas med frisyren oavsett om du vill följa det senaste hårmodet eller vill ha en frisyr av mer klassiskt snitt.

Fantastiska färgningar

Med hårfärgning skapas en extra dimension till den kreativa processen där kombinationen klippning och färgning och/eller slingor skapar ett oerhört läckert resultat. Vi på Kalufsmakarn Hårdesign älskar verkligen att jobba med hårfärgningar och det vill vi att ni kunder skall se i form av ett snyggt resultat vid varje tillfälle.

Underbara uppsättningar

Vi har lång erfarenhet av att skapa stiliga och vackra håruppsättningar som gör en redan vacker kvinna skimrande. Baluppsättning, festuppsättning eller bruduppsättning; vi fixar den perfekta uppsättningen för dig!

Undergörande hårkurer

Vi erbjuder härliga hårkurer som bygger upp håret inifrån och minskar risken att håret skall slitas av färgning eller blekning. Ditt hår blir friskare, starkare och färgerna sitter i bättre. Med förstklassiga behandlingar från Kérastase och Wella får ditt hår nytt liv.

Förtjusande hårförlängningar

Med hjälp av wax-entensions ger vi dig ett långt och härligt hårsvall som garanterar blickar från omgivningen. Vi kan också hjälpa dig att göra ett tunt hår tjockare. Vi jobbar såklart med äkta hår av bästa kvalitet.