Hårförlängning

 

Wax-extensions

Vare sig du vill ha ett tjockt naturligt hår, vill göra helförlängning, utfyllnad av ditt hår eller slices (hårslingor) så kan du komma till Kalufsmakarn Hårdesign för att prova på ”Wax-extensions” vilka är skonsamma och gör att håret inte skadas när hårbitarna fästes. Hårbitarna smälts fast med en liten bit keratinvax, en metod som vi använt oss av länge och som vi tycker funkar mycket bra.

Helförlängning av ditt hår

Ett stort antal hårbitar (50-120 stycken) fästes nerifrån och upp. Hårbitarna som används är äkta hår av hög kvalitet, vilket du kan behandla kemiskt, tvätta, rulla, sätta upp, ja göra praktiskt taget allt med som du kan med ett vanligt hår (dock helst inte bleka det). Du kan även göra helförlängning med syntetiskt hår, men det är inget vi rekommenderar. Priset på en helförlängning varierar ganska mycket beroende på hur många hårbitar som krävs för att du skall få det resultat som krävs. Kolla vår prislista för mer info. I priset ingår hårbitar av äkta hår (från en av Sveriges främsta leverantörer), jobbet att sätta fast hårbitarna, återbesök för komplettering och korrigering. Hårförlängningen kommer att kunna räcka upp till 6 månader beroende på hur du sköter håret. Håret skall kammas varje dag och du skall inte använda produkter med alkohol i, vilket kan skada vaxet. Vi du ha hjälp att ta bort håret kan vi göra även detta, mot ersättning.

Utfyllnad för håret

Ett mindre antal bitar fästes på speciella ställen där man kanske t.ex vill ha tjockare hår. Även detta görs med äkta hår.

Slices – hårslingor

Detta kan göras med både äkta och syntetiskt hår. Om du inte färgar ditt eget hår på grund av att du inte vill behandla ditt hår kemiskt eller att du är allergisk, så kan du testa färgslingor. Du som vill testa lite ”crazy colors” och inte vågar göra det på ditt riktiga hår kan testa detta genom att fästa färgade hårbitar. Det finns en stor mängd olika färger att välja på. Slices kostar från 100 kr och uppåt. En slinga kostar alltså 100 kr men priset för varje slinga blir mindre om du vill ha flera stycken. Priserna är något högre för slices med äkta hår.

Boka tid hos oss!