Klippning

Målet med klippningen är att du skall få en frisyr som passar just dig, oavsett om det gäller en damklippning, herr- eller barnklippning. När du varit hos frisören skall du trivas med frisyren oavsett om du vill följa det senaste hårmodet eller vill ha en frisyr av mer klassiskt snitt. Många som bokat klippning, eller kommer in på drop in klippning vet inte riktigt vad de vill ha för klippning och kanske är lite rädda för att testa något annat än det gamla vanliga. Det kanske är dags att klippa ett långt hår och få en kort och häftig frisyr som är lätt att sköta? Vi som professionell frisörsalong i Jönköping håller en öppen dialog med dig som kund, lyssnar på dina önskemål och föreslår förändringar utifrån vår erfarenhet. Oftast resulterar det hela i strålande glada kunder som känner sig trygga och nöjda med resultatet. För att du som kund skall känna att du får bästa möjliga värde för pengarna ger vi dig konsultation, hårmassage, hårföning (enligt nivån på frisör), hårstyling och specialanpassade produktrekommendationer vid varje besök i salongen.

Är du helt ny kund hos oss på Kalufsmakar´n?

Innan vi har lärt känna dig som kund (och ditt hår), så kan det vara bra att boka in klipptid som är 45-60 min, detta för att vi skall ha tid att prata igenom vilken frisyr du vill ha och hur det hela skall göras. Alla frisyrer passar inte alla hårtyper och ansiktsformer, så är det. Vi hjälper dig att hitta rätt oavsett om du vill ha din “vanliga” frisyr eller prova en ny och tuff frisyr som följer de senaste hårtrenderna. För att ta reda lite mer om vilka klippningar vi erbjuder och se kostnad för klippning, kolla in priser på klippningar.

För oss är klippning inte bara en “klippning” utan ett sätt att uttrycka oss, att designa och skapa en frisyr som främjar vår kreativitet och som utvecklar oss inom olika klipptekniker. Det är därför vi hela tiden vidareutbildar oss genom kurser, mässor (Salon International i London mfl) samt experimenterar själva. Allt för att leva upp till vår slogan “Alltid det senaste inom hårvård”. Vi är innehavare av Mästarbrev för frisör vilket borgar för klippningar och frisörbehandlingar av högsta kvalitet. Samtliga frisörer har minst Gesällbrev som utbildningsnivå och innehar frisörlicens.

Rabatter på klippningar

Vi har olika samarbetspartners som vi erbjuder 15% rabatt (hos utvalda frisörer). Hör med din arbetsplats om ni omfattas av vår rabatt. Studenter har 15% rabatt hos utvalda frisörer vid uppvisande av studentlegitimation!

Vi tar emot damer, herrar och barn. Klippning drop in i mån av tid, ifall du är ute efter en snabb och enkel sista minuten klippning. Vi har ofta elever från frisörgymnasiet i salongen så det finns ofta chans att få en elevklippning till ett riktigt bra pris.