Färgbehandling för ditt hår

Med hårfärgning skapas en extra dimension till den kreativa processen där kombinationen klippning och färgning och/eller slingor skapar ett oerhört läckert resultat. Vi på Kalufsmakarn Hårdesign älskar verkligen att jobba med hårfärgningar och det vill vi att ni kunder skall se i form av ett snyggt resultat vid varje tillfälle. Färgning av håret är ett oerhört kraftfullt verktyg när det gäller att skapa en helt ny och fräsch look eller för att pigga upp ett trött och slitet hår. 

Vare sig du väljer en nyans eller en mer kreativ färg, där olika kulörer blandas för att skapa en dynamisk look, så ger denna behandling ett strålande resultat. Ett matt och trött hår blir som nytt igen. Med hårfärgning kan man förändra sig, förnya sin stil och skapa ett helt nytt utseende. En fräsch färgning tillsammans med en klippning kan skapa en helt ny stil för dig som får dig att gå från salongen med ett leende på läpparna och dina vänner att säga ”Wow!”.

Om du funderar på vad vi skulle kunna göra med ditt hår, kom in till oss så kan vi gemensamt komma fram till en lösning som passar just dig.

Enklare färgbehandlingar

Vid en enkel färgbehandling så behandlar vi hela ditt hår med en enda färg eller toning. Dessa görs ofta i samband med en toppning av håret eller en mer avancerad klippning. Som tillval kan du välja att göra en extrabehandling, en hårkur som tex Olaplex-behandling, vilken reparerar dina skadade hårstrån inifrån och ut. Om du använder plattång ofta så kan det finnas behov av att göra dessa behandlingar oftare för att håret skall behålla sin friskhet och glans. Vill du ha fler hårvårdstips

Flera färger och Balayage

Vi utför avancerade färgbehandlingar med flera färger, slingor och tekniker som Balayage och Ombre. Slingor ger håret liv i form av ljusskiftningar. Slingor kan färga partier av håret mörkare eller bleka håret ljusare. Balayage är en teknik där färgen appliceras för hand med pensel och detta ger naturligare slingor med mjuka övergångar där olika färgnyanser smälter ihop på ett snyggt sätt. Ombre innebär att färgen gradvis övergår från mörkt i hårbottnen till ljust i längderna. Oftast görs Ombre med två kontrasterande färger vilket resulterar i en lite mer markerad kant i övergången. 

Nyansering

Vid nyansering ger man håret den exakta nyansen man är ute efter. Detta görs efter att vi redan gjort en bottenfärg på håret, eller att vi blekt med folieslingor eller Balayage-teknik. Nyanseringen ingår alltså i en färgningsprocess i flera steg. Först ljusar man upp håret, eller gör det mörkare och sedan använder man en nyansering för att ge håret en sista touch, något som ofta ger en mycket stor skillnad och ger håret mer liv och glans. Denna behandling är mer tidskrävande och har större materialåtgång, vilket gör att priset blir högre, speciellt du man jobbar med ett långt eller tjockt hår.

Rädda skadat hår

Färgningen du gjorde själv där hemma gick kanske snett, du har blont i olika nyanser eller har lekt med håret och förstört det. Du kanske vill gå från rött/mörkt till blont, vilket många gånger kan vara en komplicerad behandling. Håret kan vara missfärgat eller sönderblekt och så sprött och skadat att det nästan faller av. Du vill få bort grönt hår efter färgning som gick snett. Vi bedömer utifrån vår expertis vad som är möjligt att göra. Hårets kvalitet är det som avgör i det enskilda fallet. Färgkorrigering är en tidskrävande behandling som behöver planering och kanske måste utföras i omgångar. 

Boka tid här!