Färgbehandlingar

Med hårfärgning skapas en extra dimension till den kreativa processen där kombinationen med en klippning skapar ett oerhört läckert resultat. Vi på Kalufsmakarn Hårdesign älskar verkligen att jobba med hårfärgningar och det vill vi att ni kunder skall se i form av ett snyggt resultat vid varje tillfälle. Färgning av håret är ett oerhört kraftfullt verktyg när det gäller att skapa en helt ny och fräsch look samt pigga upp ett trött och slitet hår.

Sätt färg på din tillvaro.Vare sig du väljer en nyans eller en mer kreativ färgning, där olika kulörer blandas för att skapa en dynamisk look, så ger denna behandling ett strålande resultat. Ett matt och trött hår blir som nytt igen. Med hårfärgning kan man förändra sig, förnya sin stil och skapa ett helt nytt utseende. En fräsch färgning tillsammans med en klippning kan skapa en helt ny stil för dig som får dig att gå från salongen med ett leende på läpparna och dina vänner att säga ”Wow!”.

Om du funderar på vad vi skulle kunna göra med ditt hår, kom in till oss så kan vi gemensamt komma fram till en lösning som passar just Dig. Nedan kan du läsa om våra olika ”färgpaket”. Se prislistan för information om vad behandlingarna kostar hos våra olika frisörer.

Color Refresh

Highlights

Du vill ha en uppfräschning av både klippning och slingor. Denna behandling innefattar en enkel klippning av topparna och uppfräschning av slingor uppe på hjässan.

Coloring

Du vill ha en uppfräschning av klippningen, färga utväxt och fräscha till toppar. Du ger frisören förtroendet att bestämma hur topparna skall anpassas till hårbottnen.

Color Standard

Highlights

För dig som aldrig har slingat håret och vill ha vanliga slingor med upp till två olika färger och nyansering. Ingen klippning ingår.

Coloring

För dig som inte tidigare färgat och vill färga hela ditt hår med en färg. Ingen klippning ingår, endast en färg och inga slingor.

Color Deluxe

För dig som vill ha en lyxigare färgbehandling såsom Ombre, Freelights, Balayage eller Back-To-Back Highlights. En enkel klippning ingår i priset.

Color Trend

För dig som vill ha det trendigaste för en kortare period. Du är trendig här och nu, men färgerna sitter inte i så länge. Creative coloring, Ombre med crazy color och IdColor teknik. En enkel klippning ingår i priset.

Color Salvage

Rädda ditt förstörda hår. Hemmafärgningen gick snett, du har blont i olika nyanser eller lekt med håret och förstört det. Du vill gå från rött/mörkt till blont. Frisören bedömer utifrån sin expertis vad som är möjligt att göra. Hårets kvalitet avgör. Detta är en tidskrävande behandling som kanske behöver planering och utförandet av behandlingen kan behöva göras i omgångar.