Färgning

Sätt färg på din tillvaro.Vare sig du väljer en nyans eller en mer kreativ färgning, där olika kulörer blandas för att skapa en dynamisk look, så ger denna behandling ett strålande resultat. Ett matt och trött hår blir som nytt igen. Med hårfärgning kan man förändra sig, förnya sin stil och skapa ett helt nytt utseende. En fräsch färgning tillsammans med en klippning kan skapa en helt ny stil för dig som får dig att gå från salongen med ett leende på läpparna och dina vänner att säga ”Wow!”.

Med hårfärgning skapas en extra dimension till den kreativa processen där kombinationen med en klippning skapar ett oerhört läckert resultat. Vi på Kalufsmakarn Hårdesign älskar verkligen att jobba med hårfärgningar och det vill vi att ni kunder skall se i form av ett snyggt resultat vid varje tillfälle. Färgning av håret är ett oerhört kraftfullt verktyg när det gäller att skapa en helt ny och fräsch look samt pigga upp ett trött och slitet hår.

Om du funderar på vad vi skulle kunna göra med ditt hår, kom in till oss så kan vi gemensamt komma fram till en lösning som passar just Dig.